1056פאנץ ליין-מסעדה עם מלצרים מזמרים

1056פאנץ ליין-מסעדה עם מלצרים מזמרים
צילומים-אלי ליאון
פאנץ ליין נמצא ברח' הארבעה בתל אביב.הוא מקום לאירועים,מועדון ומסעדה בה המלצרים מזמרים ונותנים את התכנית האמנותית.
המקום מציע לעסקים ואנשים פרטיים לערוך בו אירועים מלאי אוירה,חוויה,אוכל טוב ותכנית אמנותית של שירה שאי אפשר לשמוע במקום אחר.
זהו מקום שבו כדי להיות מלצר אתה חייב לדעת היטב לשיר,להגיש שיר ולהופיע בפני קהל וזאת בנוסף לתכונות של מלצר.
המקום קיים כבר כ20 שנה ובו המלצרים גם מגישים את האוכל וגם את התכנית האמנותית.
המקום הופך כל אורחה,כל למסיבה למלאת הפתעות,ריגושים וזכרונות שלא במהרה שוכחים.
בערב שהיתי היה שולחן בו חגגו בר מצוה לבן,בשולחן אחר חגגו 25 שנה לנישואיןובשולחנות האחרים היו זוגות או חברים שבאו לאכול ולבלות גם יחד.
זאת מסעדה מיוחדת,קצת אחרת שאינה מסתפקת בזאת שמגישה מזון לאכילה אלא יחד איתו מגישה גם מזון רוחני המובצע כאמור כולו על ידי מגיש המזון הגשמי.
פאנץ ליין הנה המסעדה המזמרת המקורית והותיקה ביותר בארץ ואין לה בכלל סניפים.
המקום מסוגל לארח מפגשים אינטימיים החל בזוג בודד ועד למסיבות של אירגונים ופרטיים של  200-300 איש ויותר   תלוי בצורת הגשת האוכל האם הוא מוגש ליד שולחנות או במזנון חופשי.
במקום במה להופעות כשלפניה רחבת ריקודים ושולחנות מכל הצדדים בשני מפלסים.היא מצויידת בכל השכלולים כדי שההופעה תיהיה מוצלחת.
זאת מסעדה שיש בה אוכל טוב ומוסיקה טובה.היא אינה מסתפקת רק בתכנית האמנותית שהיא נותנת אלא מגישה גם אוכל טוב וטעים,כשר,במגוון סיגנונות וטעמים.
התפריט כולל מנות ראשונות די מיוחדות הכוללות בין השאר נישנושים כגון "אדממה"- פולי סויה ירוקים במלח ים ולימון(26שקל)טעים ביותר לנשנש עם המשקה.
מנה ראשונה אחרת היא חומוס עם נתחי עוף מוקפצים(32)מנה מעולה כשהעוף נמס לך בפה.יש גם סלטים בהרכבים לא שיגרתיים כגון סלט תילנדי שהורכב מנתחי עוף מוקפצים בסויה עם ירקות,בוטנים ואורז או סלט עם פילה עוף ירקות קרוטונים שרי ועוד.יש גם סלט צמחוני שהוא שילוב בין ירקות,בוטנים על מצע ירוק ברוטב ויניגרט(42-48 שקל)
מנות העיקריות כוללות בשרים,דגים ועוד.טעמנו מקבבוני הבית-אנטריקוט וטלה ברוטב טחינה (54שקל).
צלעות טלה עולות 91 שקל וסטיק פרגית 60שקל.
הכל היה טעים ,מוגש בצורה נאה ומעוררת תיאבון ועשוי מחומרים טובים.
כמו כן לאוהבי האלכוהול יש בר עשיר של משקאות המתאימים לכל טעם .
לקינוח אפשר היה לבחור בין ברילה שוקולד שזה מוס שוקולד מריר עם קרם וניל,טריקולד-שלוש שכבות שוקולד שונה,חלבה קדאיף-מוס חלבה על מצע קדאיף ועוד.כל מנה עולה 29 שקל.
לאחר שאכלנו אחד,קשה היה להתאפק ולא להזמין מתוקים אחרים אך עמדנו בפיתוי והסתפקנו רק באחד כשהטעם הנהדר נשאר בפה.  
לכל חשבון מצרפים דמי כניסה בסך 25 שקל ובערבי חמישי ומוצ'ש 35 שקל לאדם.
הארוחה נמשכה כשלוש שעות אותם בילינו באכילה,האזנה לתכנית,ריקודים ושירה בציבור.
היה זה ערב מהנה ביותר,באוירה מיוחדת,מלא בטעם טוב וחוויה שונה ממסעדה רגילה.
נכתב על ידי elybikoret -אלי ליאון, 11/12/2012 10:24
אלי ליאון
elybikoret@gmail.com
טל03-6856786
054-249-34-88
עיתונאי-מבקר,חבר אגודת העיתונאים ת"א ותא המבקרים שליד האגודה.

אודות elybikoret

כותב רשמים על הצגות,מוסיקה,קונצרטים,אופרה,מחול ואירועים תרבותיים שונים אחרים בהם מביע את התרשמותי ודעתי
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s